Acupunctuur Uithoorn

Balans herstellen met acupunctuur in Uithoorn en omgeving

Heeft u last van overspannenheid of hyperventilatie? Of heeft u pijnlijke gewrichten of spijsverteringsproblemen? Bij mij kunt u terecht voor acupunctuur in Uithoorn en omgeving zodat u snel van uw klachten af komt. Dit doe ik door gebruik te maken van inzichten uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Daar is acupunctuur namelijk op gebaseerd. Hierbij zie ik acupunctuur als een complementaire behandelwijze in combinatie met de Westerse geneeskunde. Zo werken de Chinese en Westerse geneeskunde mooi samen. Met acupunctuur kan ik de balans in uw lichaam herstellen waardoor uw klachten worden opgelost. Uw lichaam krijgt hierdoor de mogelijkheid om de energiebalans weer zelf in stand te houden waardoor u niet langdurig behandeld hoeft te worden. Acupunctuur is dus een Oosterse geneeswijze die u in balans brengt! Wilt u meer weten over mijn werkwijze bij acupunctuur in Uithoorn en omgeving? Neem contact met mij op.

Preventieve behandeling acupunctuur in Uithoorn en omgeving

Wist u dat acupunctuur in Uithoorn en omgeving ook preventief ingezet kan worden? Acupunctuur kan helpen om de fitheid, natuurlijke weerstand en pijngrens te verhogen. Bovendien kan het de levenslust prikkelen. Daarmee heeft acupunctuur dus een preventieve werking. De World Health Organisation (WHO) heeft een lijst samengesteld met klachten die met behulp van acupunctuur behandeld kunnen worden. Bekijk de lijst op acupunctuurgids.nl. Wilt u weten of uw klachten door middel van acupunctuur behandeld kunnen worden? Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 06-14301898 of mail naar info@acupunctuurinaalsmeer.nl. Dan bekijken we wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Andere behandelvormen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde

Naast acupunctuur in Uithoorn en omgeving kunt u bij mij terecht voor andere behandelingen op het gebied van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zo pas ik regelmatig cupping toe bij cliënten die last hebben van blessures of waarbij de oorzaak van hun klachten naar het bindweefsel te herleiden is. Verder wordt de infrarood warmte lamp (TDP) qua werking vergeleken met acupunctuur. Hiermee kunnen de energieën in uw lichaam weer in harmonie worden gebracht. Ook zullen blokkades verdwijnen en kan de levensenergie ongestoord door uw meridianen stromen. Wilt u een afspraak maken voor acupunctuur in Uithoorn en omgeving? Vul het contactformulier in met uw voorkeursdata en ik stuur u zo snel mogelijk een afspraakbevestiging.