Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur in Amstelveen voor scala aan klachten

Bent u op zoek naar een praktijk voor acupunctuur in Amstelveen? Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres! Ik heb mijn 3-jarige hbo opleiding voor Traditionele Chinese Geneeskunde gevolgd bij de opleiding ICZO in België. Mijn interesse in de Oosterse medische wereld is ontstaan na een behandeling waarbij ook acupunctuur werd gebruikt. De ervaringen die ik hier zelf bij ondervond, hebben mijn interesse in de acupunctuur versterkt. Mijn visie op acupunctuur is dat het complementair kan werken met een behandeling bij de Westerse Geneeskunde. Acupunctuur kan namelijk een effectieve oplossing zijn bij verschillende ziektes en klachten. Vaak stroomt de (levens)energie, oftewel chi, niet meer goed waardoor er verstoringen of blokkades optreden. Hierdoor kunnen er een scala aan klachten ontstaan. Door de oorzaak op te lossen met acupunctuur worden de klachten langdurig verholpen. Wilt u meer weten over mijn werkwijze bij acupunctuur in Amstelveen en omgeving? Neem contact met mij op!

Behandeling acupunctuur in Amstelveen

Een behandeling acupunctuur in Amstelveen is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit is een medisch systeem dat al meer dan 2500 jaar klachten en ziektes behandelt. De behandeling met behulp van dunne naalden is de meest bekende methode. Hierbij worden meerdere naalden op specifieke punten op uw lichaam aangebracht, ook wel de meridianen genoemd. Op deze punten circuleert de lichaamsenergie. De aangebrachte naalden beïnvloeden de energiestroom waardoor deze verbetert en energieblokkades kunnen verdwijnen. Hierdoor kan de juiste hoeveelheid energie stromen naar de gebieden waar dat nodig is. Bovendien kan de kwaliteit van de energiestromen verbeteren. Wilt u uw fitheid, natuurlijke weerstand en levenslust prikkelen? Of wilt u specifieke klachten laten behandelen door middel van acupunctuur in Amstelveen? Vul het contactformulier in met een omschrijving van uw klachten en wij maken zo snel mogelijk een afspraak.

TDP lamp en acupunctuur

Heeft u last van kortademigheid of bronchitis? Of heeft u pijn in uw nek, schouders of andere spieren? Dan kan het gebruik van de infrarood warmte lamp (TDP) uitkomst bieden. De werkzaamheid hiervan is vergelijkbaar met de behandelingen acupunctuur in Amstelveen en omgeving die ik uitvoer. Deze lamp straalt energiegolven uit die het energieveld in harmonie brengen. Verder worden blokkades opgeheven en kan de levensenergie weer ongestoord door de meridianen stromen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van acupunctuur in Uithoorn en omgeving? Neem contact op om een afspraak in te plannen. Bel naar 06-14301898 of mail naar info@acupunctuurinaalsmeer.nl